Gratis Alpha-cursus in Den Helder

Algemeen
Afbeelding
(Stockfoto)

DEN HELDER - De interkerkelijke Alpha-werkgroep organiseert in oktober opnieuw een Alpha-cursus. Alpha wil graag dat alle mensen in Nederland de mogelijkheid krijgen om kennis te maken met het christelijk geloof. “Wij willen daar als Alpha-werkgroep aan meedoen en willen dan ook iedereen in Den Helder uitnodigen voor een Alpha-cursus”, zegt José Reijnhout namens de Alpha werkgroep.

Alpha is er voor iedereen, speciaal voor: mensen die het christelijk geloof willen verkennen, mensen die pas christen zijn geworden, mensen die nieuw zijn in de kerk en mensen die de basiselementen van het christelijk geloof nog eens willen doornemen.

De Alpha-cursus start dinsdag 5 oktober en vindt verder plaats op negen daarop volgende dinsdagen. De cursus wordt gegeven in Ambassade 3, het gebouwtje achter de Nieuwe Kerk aan de Weststraat 59. Meer informatie? Bel 0223- 644899. maasland36@ziggo.nl.

Toegang gratis

De toegang is gratis. De avonden beginnen om 19.00 uur met inloop met koffie, thee, et cetera en iedereen is van harte welkom. Daarna is er een inleiding, waarna de mogelijkheid wordt geboden om door te praten en vragen te stellen. “Je bent niet de enige Alpha-deelnemer; wereldwijd volgden ruim 24 miljoen mensen een Alpha. De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en 1 weekend op een ontspannen manier een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof.”

Meer weten over de Alpha-cursus, kijk dan op www.alpha-cursus.nl. Daar wordt de achterliggende visie vermeld.