'Frankie goes to...'

DEN HELDER - Bigband 'Frankie goes to...' houdt zondag 17 maart het halfjaarlijkse huiskamerconcert in Hotel Den Helder aan Marsdiepstraat 2 in Den Helder. Deze keer is het optreden met een speciale gast, zanger Ger Klein. Aanvang 14.30 uur. Toegang is gratis.

Voor Ger Klein was en is muziek altijd een belangrijk deel van zijn leven geweest. Klein is begonnen in de plaatselijke fanfare. Daarna heeft hij klassiek trompet gestudeerd aan het conservatorium waarbij hij zich verder heeft bekwaamd in diverse muziekstijlen. Tijdens zijn studie aan het conservatorium ontstond de liefde voor jazz en soul. Ger heeft na zijn studie in verschillende bigbands gespeeld. Ook verzorgde hij muzieklessen waarvan improvisatie een vast onderdeel uitmaakte. Vier jaar geleden is Klein een nieuwe uitdaging aangegaan met zang en heeft hij sindsdien les van Paula Leek.

Gezamenlijk brengen bigband 'Franie goes to...' en Ger Klein een veelzijdig en zeker spannend huiskamerconcert met klassiekers van onder andere Frank Sinatra.

Meer berichten