Mister Geraldi treedt op met poppentheater Ilodian in de meivakantie.
Mister Geraldi treedt op met poppentheater Ilodian in de meivakantie. ((Foto: aangeleverd))

Poppentheater in de meivakantie

DEN HELDER - Het familietheater van Mister Geraldi geeft in de meivakantie een tweetal voorstellingen met hun poppentheater Ilodian. Deze voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Het poppenspel is getiteld: 'Waar is de grote sprekende aap Koko gebleven?'.

Jan Klaassen zijn hulp wordt gevraagd door directeur Flapsen van het Circus. Hij staat met een klein baby-aapje voor de deur van Jan en vertelt dat de moeder van dit aapje, de sprekende aap Koko, uit zijn kooi is gehaald. Waarschijnlijk door een heks, die Koko heeft betovert. Iedereen in het circus is ontroostbaar en het kleine aapje mist zijn mama vreselijk. Zal Jan Klaassen kunnen helpen? Ook Charlie de sprekende pop zal weer van de partij zijn en hij kijkt er naar uit om weer grapjes met de kinderen te maken.

De voorstellingen zijn dinsdag 30 april en beginnen om 11.00 en 14.30 uur. Kaartjes á €3,50 per persoon zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal, maar telefonisch reserveren kan via 0223-616096 of 0223-627041. Deze kindvriendelijke voorstellingen vinden plaats in de KeyKeg zaal van schouwburg de Kampanje, ingang aan de Weststraat kade via het KeyKeg café. Het is ook mogelijk om je verjaardagsfeestje bij het poppentheater te vieren, de jarige job wordt in het zonnetje gezet en krijgt een leuke attentie. Graag even vooraf aanmelden op bovenstaande nummers.

Meer berichten