Een kast van Brederode.
Een kast van Brederode. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Gratis montage bij aankoop van een kast op maat bijThuisin Van Brederode

  Bedrijf in Beeld

DEN HELDER - De kasten van bij Thuisin Van Brederode worden in de maand juni in het zonnetje gezet. Een kast, precies zoals jij hem hebben wilt, in de juiste maten op de juiste plek. Niets zo prettig als een kast perfect op maat. Jij bepaalt de indeling, de grote en de kleur. Thuisin Van Brederode levert de kast die jij in je hoofd hebt! Wij leveren kasten op maat want niets is standaard. En koop je je nieuwe kast in juni, dan is de plaatsing helemaal gratis! *

Een opbergkast onder de trap, een inloopkast met voldoende ruimte voor jouw schoenen of een ideale oplossing onder een schuine kant op zolder; alles is mogelijk. Met een kast op maat zit je altijd goed. Kies je voor een inloopkast, een schuifdeurkast of welke kast dan ook; wij meten en monteren elke kast op maat. Voor elke situatie en voor elke ruimte kunnen wij een kast maken, die perfect past in jouw huis en in jouw budget. Samen kijken we naar de mogelijkheden en maken we een eerste schets van de gewenste kast. De kast kan geleverd worden in (standaard) wit, maar er kan ook gekozen worden uit een aantal houtdessins en 60 kleurdessins. Thuisin Van Brederode toont in de winkel graag de mogelijkheden. Wij staan klaar om jou te helpen met het realiseren van jouw droomkast.

Het opmeten

Onze vakmensen hebben een brede, actuele productkennis en helpen je dan ook graag bij de keuze voor je nieuwe producten. Vanaf de eerste oriëntatie tot en met de uiteindelijke uitvoering voorzien we je van advies. Uiteraard komen wij bij jou thuis inmeten. Dat is onderdeel van onze service en hiermee garanderen we dat je nieuwe kast precies past op de gewenste plek. Dat gebeurt nauwkeurig want bij het produceren van de kast hanteren wij millimeters. Een tekening met alle maten plus een 3D tekening is standaard. Met een speciaal softwareprogramma wordt alles berekend en getekend. Zo krijg je een realistisch beeld van jouw kast. En we geven niet op; samen zoeken we naar jouw ultieme kast!

Ontzorging

Voor inspiratie, stijladviezen, productinformatie, plaatsing en afwerking ben je bij ons aan het juiste adres. Dat noemen wij ontzorging; het werk uit handen nemen en alles tot in de puntjes verzorgen. Onze vakmensen draaien hun hand er niet voor om. Alles voor de volledige ontzorging. Thuisin Van Brederode is ook het juiste adres voor vloeren, raamdecoratie, behang, verf en buitenzonwering.

Thuisin van Brederode is gevestigd aan het Ravelijncenter 1. De koffie staat klaar!

*Vraag in onze winkel naar de voorwaarden.

Meer berichten