Inloopochtend Complex Regionaal Pijn Syndroom

  Nieuws

DEN HELDER - Complex Regionaal Pijn Syndroom is een, tot op heden, onbegrepen aandoening. Na een letsel aan een ledemaat, zoals een polsbreuk of enkelblessure, of na een operatie kan deze aandoening ontstaan. De ernst ervan staat los van de ernst van het letsel.

Als Complex Regionaal Pijn Syndroom (voorheen Posttraumatische Dystrofie genoemd) wordt vastgesteld, krijgt de patiënt van de arts te horen wat het is en welke behandeling hij of zij adviseert. De diagnose roept meestal veel vragen op bij een patiënt. Sommige vragen kunnen het beste beantwoord worden door iemand met dezelfde aandoening. Om die reden organiseert de Patiëntenvereniging CRPS een inloopochtend in Noordwest Ziekenhuisgroep, locatie Den Helder op dinsdag 25 september voor patiënten, partners en belangstellenden. Vertegenwoordigers van de afdeling Noord-Holland van de vereniging zijn tijdens deze ochtend aanwezig om vanuit eigen ervaring informatie over de ziekte te geven, zoals praktische informatie over het omgaan met deze ziekte. Patiënten die graag eens van gedachten willen wisselen met lotgenoten zijn van harte uitgenodigd.

De inloopochtend (aanmelden is niet nodig) wordt gehouden op dinsdag 25 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Zuster Kueterzaal van Noordwest Ziekenhuisgroep, Huisduinerweg 3 in Den Helder.

Meer berichten