UPDATE

Zes mannen opgepakt voor ontvoering 56-jarige man uit Hoofddorp

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pr)

HAARLEMMERMEER - De politie heeft zes mannen opgepakt in Gouda in verband met de mogelijke ontvoering van een 56-jarige man uit Hoofddorp. Afgelopen donderdagavond zou de man ontvoerd zijn op de Spaarneweg in Cruquius. Hij wordt volgens de politie nog steeds vermist. 

Update zondag: 

Volgens de politie is mogelijk per ongeluk de verkeerde man ontvoerd. Het OM looft 15.000 euro uit voor de gouden tip in de zaak van de Cruquius-ontvoering.

Eerdere berichtgeving:

De politie kreeg rond 18.00 uur verschillende meldingen over de ontvoering. Het slachtoffer zou door een aantal personen uit zijn auto zijn getrokken en vervolgens zijn meegenomen in een rode Mercedes-bus met een imperiaal. Die bus reed weg in de richting van de N201.

Agenten kwamen de mogelijke ontvoerders al snel op het spoor. In de omgeving van het Vogelplein in Gouda zijn drie Rotterdammers van 22, 22 en 30 jaar oud, een 31-jarige man uit Zwijndrecht, een 33-jarige man uit Dordrecht en een 30-jarige man zonder bekend woonadres opgepakt. De mannen zitten vast.

De politie vraagt informatie over het vermiste slachtoffer. Camerabeelden van donderdagavond uit Cruquius en Gouda zijn welkom.