Pianotalent Aarón Ormaza.
Pianotalent Aarón Ormaza. (Foto: Aangeleverd)

Klassieke muziek voor iedereen

HEEMSKERK - Chateau Marquette in Heemskerk maakt het voor iedereen mogelijk om te luisteren naar het allerhoogste niveau klassieke muziek. Iedere derde zondag van de maand treedt jong talent op in het kasteel. Het aanstaand concert op zondag 18 augustus duurt van van 11.00 tot 12.30 uur. Dan zal pianotalent Aarón Ormaza Vera het hoofdprogramma vullen.

Chateau Marquette in Heemskerk maakt dit mogelijk

Aaron deed mee aan de belangrijkste concoursen van Ecuador en werd genomineerd voor verschillende grote prijzen. Momenteel studeert Aarón aan het Conservatorium van Amsterdam. Al bijna een jaar biedt Chateau Marquette iedere derde zondag van de maand plaats aan jong klassiek talent. Wat de optredens een extra dimensie geeft, is dat bezoekers aan het einde van een concert een stembiljet kunnen invullen wie van de jonge talenten een plekje in de finale van september 2019 verdient.

Voor deze finale zoekt Chateau Marquette nog sponsoren die het prijzenpakket mogelijk willen maken. Bij interesse kunt u mailen naar classique@hotel-marquette.com. Marquette Classique Chateau Marquette en Podia Klassiek hebben eind 2018 de handen ineengeslagen om Heemskerk en omstreken kennis te laten maken met het vele jonge talent op klassiek gebied. Het idee van Marquette Classique werkt twee kanten op; bezoekers kunnen op een laagdrempelige manier kennismaken met klassieke muziek en het aanstormend talent heeft de kans om ervaring op te doen.

De kosten voor het concert zijn €12,50 per persoon, jongeren tot 19 jaar betalen slechts €6,25. Aanmelden voor het concert: classique@hotel-marquette.com met daarin het aantal personen.

Meer berichten