Kinderen die graag meer willen sporten,  kunnen meedoen.
Kinderen die graag meer willen sporten, kunnen meedoen. ((Foto: Aangeleverd))

Gratis sporten én leren over gezonde leefstijl

HEEMSKERK - Kinderen die graag meer willen sporten, willen leren over gezond eten én willen werken aan een gezond gewicht kunnen meedoen aan de sportles Gezonde Leefstijl. In deze gratis les wordt sporten afgewisseld met spellen over gezonde voeding en bewegen.

Kinderen die in Heemskerk wonen en in groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs zitten kunnen meedoen. De sportlessen worden elke dinsdag van 15.45 tot 16.30 uur gegeven in de gymzaal aan de Marnestraat in Heemskerk door vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland. De vakleerkracht bedenkt elke week leuke spellen en biedt verschillende sporten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan trefbal, basketbal, turnen, bootcamp, freerunnen, badminton, hockey en tikspelen. De spellen die gespeeld worden zullen de kinderen bewust maken van gezonde voeding en het belang van water drinken en voldoende bewegen. Kortom, een erg actieve, leerzame en gezellige les.

Aanmelden

Wie wil werken aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht kan zich inschrijven voor een proefles. Dit kan via het digitale inschrijfformulier op www.teamsportservice.nl/kennemerland onder kopje Agenda en Activiteiten. Het verplicht tot niets en alle lessen zijn gratis. Meer info: kennemerland@teamsportservice.nl.

Meer berichten