Vlnr: Annemiek Toman, Paula Brugemann, Birgit Koper, Annette Böekling, Laurien Oud, Tessa de Ruyter. Zittend Annie Hoitsma.
Vlnr: Annemiek Toman, Paula Brugemann, Birgit Koper, Annette Böekling, Laurien Oud, Tessa de Ruyter. Zittend Annie Hoitsma. ((Foto: Ruut B.))

Geslaagden Modevakschool de Kostumerie

HEEMSKERK - Op de foto staan de zes blije geslaagden van de Danckaerts modevakschool de Kostumerie uit Heemskerk. Zij hebben allemaal met goede cijfers het landelijk examen, "Coupeuse Kostuum en Mantelvak theorie", in Utrecht afgelegd. Er waren zelfs drie cursisten die een 10 op de cijferlijst hebben staan! Volgens de cursisten zelf, hebben zij dat ook te danken aan hun lerares Annie Hoitsma. Zij is dan ook reuze trots op haar geslaagden en zet dat met een tevreden glimlach kracht bij.

In het landelijk examen wordt onder toezicht van een commissie streng geëxamineerd in vijf vakken: drie onderdelen van Proportieleer, Handels en Textielwaren kennis. Lerares Annie is zelf ook examinatrice, maar mag uiteraard haar eigen cursisten niet examineren.

Meer berichten