Raambellen en flatbingo bij 'Gouden Dagen Heemskerk'

Algemeen
Flatbingo doet het goed!
Flatbingo doet het goed! (Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - Gouden Dagen Heemskerk is er voor de oudere inwoners van Heemskerk. Juist ook in deze tijd wil Gouden Dagen de ouderen laten weten dat er aan ze wordt gedacht.

Sinds vorige week heeft Party Support, geheel belangeloos een tent bij Meerstate geplaatst zodat bewoners met familie kunnen ‘raambellen’, elkaar van dichtbij kunnen zien en ongedwongen kunnen praten. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt.

Op Moederdag konden de bewoners van Westerheem als verrassing met hun dierbaren ‘raambellen’ in de twee partytenten die Party Support ook daar had neergezet. Dit tot groot plezier van veel bewoners en familieleden.

Donderdag 7 mei, hebben Gouden Dagen en Welschap Welzijn samen een eerste flatbingo gehouden. Om 14.30 uur was iedereen aanwezig op het grasveld voor de aanleunbewoners van Waterrijck. Klaar om de eerste cijfers op te noemen. De nummers werden omgeroepen via de megafoon waarna ze met behulp van foamletters werden getoond. Een geweldige samenwerking. De belangstelling bij de aanleunbewoners was groot. Door een communicatiefoutje in de eerste ronde had opeens iedereen BINGO. De tweede ronde ging beter.

Na afloop werden de prijzen bij de deelnemers in de brievenbus gedeponeerd. Het was een zeer geslaagde middag die we zeker gaan herhalen. Ook bij meerdere aanleunflats in Heemskerk.

Raambellen tijdens Moederdag...