Laatste column burgemeester Mieke Baltus: Bedankt

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

Vorige week stond mijn afscheidsbrief aan u allen in deze krant en vandaag de laatste column van mijn hand. Het zijn voor mij de weken van afscheid nemen.

Geliefde Heemskerk

Afscheid van mijn geliefde Heemskerk. Niet alleen als burgemeester, maar ook als echte ezel (en duinkat!) afscheid als inwoner van mijn dorp. Geboren en getogen in Heemskerk ga ik nu het avontuur opzoeken. Zo voelt het wel een beetje. Naar de Flevopolder, het nieuwe land. Voor mij dus ook een nieuwe fase in mijn (werkzame) leven.

Al een nieuwe woning gekocht in Lelystad

Gelukkig zal ik nog regelmatig terugkomen. Al mijn familie woont hier. Wel heb ik al een nieuwe woning gekocht in Lelystad dus ben ik nog maar enkele maanden inwoner van Heemskerk. Ik heb het al eerder gezegd: ik heb er zin in! Maar laat tegelijkertijd Heemskerk met weemoed achter.

Het afscheid de komende weken gaat in coronastijl

Het afscheid de komende weken gaat geheel in coronastijl. Digitaal, via berichtjes en stukken in de krant. Het is bijna zoals we gewend zijn het afgelopen jaar.

Maar lieve mensen, houd hoop, want het wordt beter. Er komt weer een tijd na corona. En wat kijk ik er samen met jullie allemaal naar uit om de eerste week van september feest te vieren.

Ontmoeten op harddraverij

Zou het dan kunnen? Ik ga er een beetje voorzichtig van uit. Dan zie ik jullie allemaal dan weer en ontmoeten we elkaar op de harddraverij.

Dank jullie wel dat ik jullie burgemeester mocht zijn, alle goeds en snel tot ziens!

Mieke Baltus

(nog even) burgemeester van Heemskerk

Burgemeester@heemskerk.nl