Jip en haar klasgenoten van groep 8 van van de Leonardusschool komen de cheque overhandigen aan Gouden Dagen.
Jip en haar klasgenoten van groep 8 van van de Leonardusschool komen de cheque overhandigen aan Gouden Dagen. ((Foto: Aangeleverd))

Gouden Dagen door sponsoring en donaties

HEEMSKERK - Heel blij was men met het bericht van Jip uit groep 8 van de Leonardusschool dat ze een sponsoractie voor Gouden Dagen heeft gehouden. Haar oma is vrijwilligster in Sint Agnes en soms gaat Jip met haar mee en helpt dan met koffie schenken. Omdat er nog een goede doelen project openstond, besloot Jip geld op te gaan halen voor Gouden Dagen.

Samen met haar vriendinnen Louise en Lisa verkochten ze zelfgemaakte sieraden en andere spulletjes op school. Hiermee haalden ze € 130,35 op. Op 12 februari kwamen ze de cheque met de hele klas overhandigen aan Gouden Dagen. Ondertussen werd er ijverig, door jong en oud, gewerkt aan leuke versiering voor Valentijnsdag. We hebben afgesproken met Jip dat we haar en haar vriendinnen uitnodigen om mee te helpen de wens te vervullen die we van dat geld gaan gebruiken.

Valentijnattentie

In Westerheem trad op 14 februari 'De Vrolijke Noot' op. Gouden Dagen had de ouderen die nog zelfstandig wonen uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn

Alle bezoekers ontvingen bij binnenkomst een kleine Valentijnsattentie. Het was een hele gezellige, vrolijke middag. "Het was heel gezellig aan de VIP-tafel, er heerste een leuke sfeer en ik voelde me zeer welkom" aldus een genodigde van Gouden Dagen.

Wensbomen

De heer Dwarswaard heeft de wens om naar de Lentetuin in Breezand te gaan. Hij heeft daar gewerkt en gewoond. Zijn vrouw is heel enthousiast en gaat ook mee. Zijn wens gaat op donderdag 28 februari in vervulling. Op de locaties Meerstate, Heemswijk, Westerheem, Sint Agnes en Waterrijck van ViVa! Zorggroep en in het gezondheidscentrum op het Maltezerplein staan de wensbomen van Gouden Dagen. Iedere oudere inwoner van Heemskerk kan hierin zijn/haar wens ophangen.

Meer berichten