De deelnemers bij de prijsuitreiking.
De deelnemers bij de prijsuitreiking. ((Foto: Aangeleverd))

Schoolhandbaltoernooi groot succes

HEEMSKERK – Afgelopen zondag 30 juni hebben 8 scholen uit Heemskerk met 1 of meer teams meegedaan aan het schoolhandbaltoernooi 2019, georganiseerd door handbalvereniging DSS i.s.m. Team sportservice Kennemerland. Het toernooi is onderdeel van de schoolsportagenda.

Met een heerlijk zonnetje was het vanaf de start om 10.30 uur gezellig op het sportcomplex van DSS. Er werd fanatiek gestreden tijdens de wedstrijden. Naast de wedstrijden was een spellencircuit onderdeel van het wedstrijdschema. Ook buiten de wedstrijden vermaakten de kinderen zich prima. Er werd er de hele dag geschminkt, lagen er kleurplaten klaar, konden de kinderen op de foto met Druppie of een ijsje halen bij de ijscokraam van Marx O' Larry's. In het kader van JOGG (jongeren op gezond gewicht) was er een watertappunt voor alle kinderen, werden zij voorzien van een appeltje, gesponsord door Rick's Fruit en vonden de bekertjes vers fruit gretig aftrek in de kantine. Om 16.00 uur was de wethouder van Sport Aad Schoorl aanwezig om de prijzen uit te reiken. Zoals ieder jaar ontvingen álle deelnemende teams een beker. De eerste prijzen gingen naar de volgende scholen:

Groep 3-4 Poule A: Otterkolken Gemengd 1; Poule B: Vlinder Gemengd 2'Poule C: Anne Frank Gemengd 3.

Groep 5-6 Poule D: Otterkolken Gemengd 4; Poule E: Kornak Gemengd 2; Poule F; Leonardus Gemengd 2.

Groep 7-8 Poule G: Leonardus Gemengd 3; Poule H: Otterkolken Gemengd 7.

Geslaagde dag

De organisatie van het schoolhandbaltoernooi kan terugkijken op een geslaagde dag. ''Er waren ruim 50 vrijwilligers in touw om deze dag mogelijk te maken! Het was wederom een grandioos succes!'', aldus de organisatie.

Meer berichten