Lekker gratis sporten voor de jeugd uit Heemskerk en Castricum.
Lekker gratis sporten voor de jeugd uit Heemskerk en Castricum. ((Foto: Aangeleverd))

Gratis sporten in de herfstvakantie

HEEMSKERK - Zin om gratis te sporten in de herfstvakantie met Team Sportservice Kennemerland? Als je in de gemeenten Castricum of Heemskerk woont of naar de basisschool gaat, dan kun je meedoen aan één of meer van onze gratis activiteiten. Inschrijven via www.teamsportservice.nl/kennemerland.

De vakantieactiviteiten beginnen met twee mega sportinstuiven. Deze vinden plaats op dinsdag 22 oktober in sporthal de Waterakkers in Heemskerk. Kinderen uit groep 3 t/m 8 zijn in de ochtend welkom. Je kunt er o.a. over de grote stormbaan, touwzwaaien, trampoline springen, voetballen en een dansclinic van Dance4All en een basketbalclinic van Mapleleaves volgen. In de middag zijn de kinderen van groep 1 en 2 aan de beurt tijdens de kleuterinstuif. Klimmen, klauteren, schommelen, zwaaien, springen en over de stormbaan. Op woensdag 23 oktober is er funvolley en combisport in sportcentrum de Bloemen. Funvolley is voor kinderen van 2.5 tot 6 jaar o.l.v. VV Croonenburg. Hierbij wordt spelenderwijs kennis met de grondvormen van volleybal gemaakt, zoals rennen, springen, spelen met ballonnen, rollen en spelen met de bal. Combisport is er voor kinderen uit de groepen 3 t/m 8. Je speelt een uur het spannende tikspel Apenkooi 2.0 en je gaat een uur volleyballen waarbij je vooral veel gaat smashen met volleybalvereniging Croonenburg. Donderdag 24 oktober is er zaalvoetbaltraining in sporthal de Velst. Zit jij in groep 5 t/m 8 kom dan alvast je skilss oefenen voor het zaalvoetbaltoernooi of doe mee als je gek bent van voetbal. In de middag kunnen de kinderen uit groep 3 t/m 8 de vakantie afsluiten met freerunnen. Ga op je eigen manier over de hindernissen of leer nieuwe tricks op het speelveld aan de Johannes Poststraat in Heemskerk.

Wil je meedoen? Ga naar de website van Team Sportservice Kennemerland om je in te schrijven. Hier vind je tevens de tijden en overige informatie.

Meer berichten