Foto: Aangeleverd

TOSS-turnsters naar halve finale

HEEMSKERK - Afgelopen weekend hebben de selectieturnsters van TOSS tijdens de kwartfinale hard gewerkt om een plek te veroveren voor de halve finale. Turnen is een jurysport, elke prestatie wordt beoordeeld met een cijfer. Een kleine fout kan al betekenen dat je net niet door bent naar de volgende wedstrijd.

Bij de senioren 2e divisie heeft Emily Six een prachtige 4e plek behaald, Emily turnde een foutloze wedstrijd en op vloer en sprong behaalde Emily hoge scores. Seline Zwanikken turnde bijna foutloos, een foutje op de balk corrigeerde zij netjes met een prachtige gymnastische combinatie, ze behaalde een keurige 5e plek. Irma Warns turnde een goede wedstrijd, waaronder een prima balkoefening. Ze werd 8e. Voor de drie turnsters betekent het door naar de halve finale in april.

Bij de pupillen 1 N2 hebben Fleur Nijveld 13e en Lise Koedijk 14e heel goed geturnd, met wat kleine schoonheidsfoutjes en een blessure hebben zij zeker laten zien dat zij selectie waardig zijn. Helaas was het net niet genoeg om door te stromen naar de halve finale. Bij de pupillen 2 N2 heeft Lilly van Rems een foutloze programma geturnd, zij behaalde een keurige 7e plek, dit betekent voor Lilly door naar de halve finale. Vera Rijnberg tenslotte behaalde een 13e plek.

Meer berichten