Vlnr: Jan Boudesteijn (TVM foundation), Jan Brakenhoff (Transportbedrijf Brakenhoff), Peter Bleijendaal (Scouting Graaf Floris V).
Vlnr: Jan Boudesteijn (TVM foundation), Jan Brakenhoff (Transportbedrijf Brakenhoff), Peter Bleijendaal (Scouting Graaf Floris V). (Foto: Hans van der Mast)

Vijfduizend euro voor Scouting Graaf Floris V

HEEMSKERK - De Scoutingvereniging Graaf Floris V in Heemskerk heeft een cheque van 5000 euro ontvangen voor de verbouw van het clubhuis. De 60-jaar oude groep groeide letterlijk uit haar jasje en kon vrijdag 5 april uit handen van bestuurslid Jan Boudesteijn van de TVM foundation de cheque van 5000 euro in ontvangst nemen.

De scoutinggroep bestaat 60 jaar en het clubhuis is minstens zo oud. Een prima moment vond Floris V om het clubhuis ingrijpend te verbouwen om aan de eisen van deze tijd te kunnen voldoen.

TVM-relatie Jan Brakenhoff van het gelijknamige transportbedrijf uit Beverwijk droeg de Heemskerkse scoutinggroep voor voor een bijdrage vanuit de TVM foundation. Die verbouwing is ook noodzakelijk omdat de vereniging op dit moment een recordaantal leden heeft en in Heemskerk de padvinderij populair is onder de jeugd.

Leden/klanten die bij transportverzekeraar TVM verzekerd zijn, kunnen net als Jan Brakenhoff van logistiek dienstverlener Brakenhoff, een aanvraag indienen bij de Stichting TVM foundation. De Coöperatie TVM reserveert jaarlijks een deel van haar winst en doneert deze aan de TVM foundation. De stichting ondersteunt maatschappelijke initiatieven.

Ook een project voorleggen aan de TVM foundation? De stichting TVM foundation ondersteunt maatschappelijke initiatieven. Meer informatie over de initiatieven, de voorwaarden en over hoe u een aanvraag indient, vindt u op www.tvmfoundation.nl.

Meer berichten