Ook deze kinderen gaan van start aan de Avond4daagse.
Ook deze kinderen gaan van start aan de Avond4daagse. (Foto: Aangeleverd )

Avond4daagse Heemskerk start bij Heliomare

HEEMSKERK - De Avond4daagse van Heemskerk heeft dit jaar een geheel nieuwe startlocatie. Er zal op de avonden van 4 t/m 7 juni 2019 gestart worden bij de nieuwe locatie van Heliomare De Velst 1. Er is op het terrein om Heliomare heen meer ruimte voor scholen om te verzamelen en ook voor auto's en fietsen is er voldoende plek.

Door de wijziging in de startlocatie zal er op de laatste dag een nieuwe muziekroute zijn. Een van de redenen om de startlocatie te wijzigen is de groei in deelnemers die de afgelopen jaren heeft plaats gevonden. Op de nieuwe locatie is meer ruimte en zal de start voor iedereen daardoor makkelijker en veiliger verlopen.

Op de laatste dag wordt nieuwe muziekroute gelopen

Inschrijven kan op vrijdag 24 mei en maandag 3 juni van 17:00 uur tot 18:30 uur in het gebouw van Heliomare aan de Velst 1. Natuurlijk kunt u zich op 4 juni ook nog vlak voor de start inschrijven van 17:00 uur tot 18:00 uur. Kosten € 5,50 p.p. inclusief medaille, sticker en wandeldiploma. De Avond4daagse van Heemskerk start op 4 t/m 7 juni voor alle afstanden (3,5 en 10 km) om 18.00 uur. Op de laatste avond vrijdag 7 juni start de 10 km ook om 18:00 uur, maar de 3 en 5 km starten dan om 18.15 uur.

Avond4daagse duurt van 4 tot en met 7 juni voor alle afstanden

De deelnemers aan de muziekroute zullen tussen 19.30 en 19.45 uur vertrekken vanaf het grote grasveld aan de Johannes Poststraat (kermisterrein) en via onderstaande route eindigen bij Heliomare locatie De Velst 1. De route is als volgt: LA grasveld Johannes Poststraat/Koningin Wilhelminastraat – LA Koningin Wilhelminastraat en direct RD Karshoffstraat – RA Maerten van Heemskerckstraat (blijven volgen tot Kerkplein) – LA Kerkplein – RA Burgemeester Nielenplein – LA Maerelaan – RD Rechterzijde Beethovenlaan/Laan van Assumburg bij zebrapad rotonde oversteken – RD Maerelaan – RA De Velst- Finish Heliomare hoofdingang.

Voor meer informatie en/of aanmelden kun je mailen naar: info@wsva4dnh.nl, of zie de website: www.wsva4dnh.nl.                

Meer berichten