De ouderen op vossenjacht.
De ouderen op vossenjacht. ((Foto: Aangeleverd))

Ouderen zien wensen in vervulling gaan

HEEMSKERK - Voelt u koning te rijk in de prachtige tuin van Akerendam in Beverwijk? Alleen voor Gouden Dagen wordt de tuin beschikbaar gesteld op 17 en 19 juni. We gaan in Akerendam met ouderen uit Heemskerk genieten van de tuin, hopelijk de zon en van een heerlijke high-tea. Ook een mini workshop staat op het programma.

Bent u 70+ en, woonachtig in Heemskerk dan kunt u zich hiervoor inschrijven bij Jolanda van Dam, tel.: 06-22913188 van ma t/m vrij van 9.00 tot 14.00 uur. Kosten € 12,50.

Op 17 juni vertrekken we van de locaties Westerheem, Sint Agnes en Waterrijck en op 19 juni vanaf de locaties Heemswijk en Meerstate. We hebben plaats voor maximaal 30 personen per dag. Woensdag 26 juni komt Circus Alexander naar de locatie Meerstate van ViVa! Zorggroep.

Voorstelling

De dagbehandeling van Meerstate heeft dit evenement georganiseerd en ze hebben Gouden Dagen voor de voorstelling van 13.30 uur 62 zitplaatsen gegeven. U kunt hierbij zijn. De voorstelling duurt een uur en is speciaal gericht op ouderen. Met mooie herkenbare muziek, bijzondere acts en prachtig verzorgde kostuums. De nostalgische sfeer en de bijzondere mix van circus, theater en muziek, doen herinneringen van vroeger herleven. Wilt u hierbij zijn? Ook hiervoor kunt u zich opgeven bij Jolanda van Dam.

Vossenjacht met Leonardusschool

Enkele maanden geleden had Jip van de Leonardusschool met haar vriendinnen geld ingezameld voor Gouden Dagen. Wij hadden toen afgesproken om de hele klas te betrekken bij het vervullen van een wens.Wandelen is een veel voorkomende wens. Zo kwam het idee naar boven om een vossenjacht vanuit Sint Agnes te organiseren.

Agenten zoeken boef

Op 4 juni stonden 27 kinderen verkleed in het dorp. Zij moesten gevonden worden door de bewoners. Agenten die opzoek waren naar de boef, dieren die verstopt waren, een kaasvrouwtje. Kortom het was een gezellige happening voor de bewoners van Sint Agnes. Na afloop kon nog even na gesproken worden onder het genot van een kop koffie met een petit four en voor de kinderen limonade met een zakje snoep.

Meer berichten