Op de foto: naast de kinderen die hebben meegelopen met de Sponsorloop, v.l.n.r.: Tineke Brasser (organisatie Marquetteloop), Chayenne van Breemen (initiatiefneemster) en Rien Schimmel (KiKa).
Op de foto: naast de kinderen die hebben meegelopen met de Sponsorloop, v.l.n.r.: Tineke Brasser (organisatie Marquetteloop), Chayenne van Breemen (initiatiefneemster) en Rien Schimmel (KiKa). ((Foto: aangeleverd))

'Zevenhoeven' rent voor KiKa

HEEMSKERK - De opbrengst voor de sponsorloop die Basisschool De Zevenhoeven gekoppeld had aan de Marquetteloop, was een groot succes. Vanmorgen is er een cheque overhandigd door Tineke Brasser namens de organisatie van de Marquetteloop, aan Chayenne van Breemen.

Zij zit in groep 8 van De Zevenhoeven en is initiatiefneemster van de sponsorloop. Zij ontving een cheque van € 805,00 Dit was bijeengebracht door alle kinderen van de school die meegelopen hebben.

Ook had de organisatie van de loop, een bijdrage van een euro per kind gedoneerd. Op de actiesite van KiKa kwamen ook spontane donaties binnen van mensen die niet meeliepen, maar deze actie een warm hart toedragen.

Ook was er namens KiKa een vrijwilliger aanwezig, dhr. Rien Schimmel. Hij gaf aan dat het opgehaalde geld goed terechtkomt. Vanuit de donaties werft KiKa fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Meer berichten