Zomerfeesten `Celebrate the 70`s` - In en rond d`Evelaer in Heemskerk

  Nieuws
Actieve buurtbewoners en vrijwilligers uit Duin tot Dorp hebben een actief en leuk programma voor jong en oud georganiseerd. (foto aangeleverd)
Actieve buurtbewoners en vrijwilligers uit Duin tot Dorp hebben een actief en leuk programma voor jong en oud georganiseerd. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - In het weekend van 8-9 en 10 juni worden in en rond d’Evelaer in Heemskerk de zomerfeesten gehouden. Actieve buurtbewoners en vrijwilligers uit Duin tot Dorp hebben een actief en leuk programma voor jong en oud georganiseerd waar iedereen van harte welkom is. Het thema dit jaar is Celebrate the 70’s.

Vrijdag 8 juni start het weekend met een PUBQUIZ. 7 rondes met algemene en muziek vragen. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 leden, kosten zijn 10 euro per team. Geef je team van te voren op! Want vol is vol. Zaal gaat open om 19.30 uur, de quiz start om 20.00 uur en is rond 22.30 uur afgelopen. Zaterdag 9 juni om 12.30 uur is er een feestelijke lunch 65 met een optreden van het koor Dolorosa uit Heemskerk. Kosten 7,50 p.p.
Daarna om 16.30 start het “retro Style” Street volleybaltoernooi. Op kleinere velden in teams van 3 spelers en een wissel. Wil je nog meedoen met een team geef dat even van te voren op bij d’Evelaer. Voor de teamcaptains is er een verrassings activiteit met leuke prijzen voor het winnende team en het origineelst geklede team. Deelname is gratis. Leeftijd vanaf 16 jaar. We sluiten af met een optreden van BAD HONEY. Tijdens het toernooi is het lekker vertoeven op een terrasje met muziek en een BBQ.
Zondag 10 juni openen we de dag met een Zomerbrunch van 10 tot 12 uur voor jong en oud. Met speciale aandacht ook voor de kinderen, zoals cup cakes versieren, kleurplaten en een speelhoek. Kosten 5 euro p.p. kinderen tot 10 jaar gratis. Wel van te voren opgeven vol =vol!
Na de brunch kunt u met uw kinderen op ontdekkingstocht met speurtocht in het duin. Allerlei leuke opdrachten uitvoeren, kinderen mogen verkleed komen. Start is om 12.00 uur bij het informatiebord bij de duiningang aan het einde van de oudendijk, vlakbij de parkeerplaats. De route is niet geschikt voor rolstoelen en buggy’s. Na afloop levert u de vragenlijst in bij buurtcentrum d’Evelaer en is er voor iedereen een ijsje. Deelname is gratis.
Om 13.00 uur starten de Donkey spelen rond d’Evelaer, je kunt je opgeven met een team van minimaal 6 spelers en 1 reserve speler. Zowel vrouwen als mannen kunnen meedoen vanaf 15 jaar. Wat kun je verwachten: Rodeostier, spijkerbroekhangen, strozak gooien, spijkerslaan, boomstamzagen enz. Kom in een leuk jaren 70 outfit en verzin een leuke naam voor je team. De zomerfeesten worden afgesloten in d’Evelaer met de prijs uitreiking van 15.00 uur tot 19.00 uur. Alle info of aanmelden kan via www.evelaer.nl of telefoon 0251-244544.

Meer berichten