Swingen Cultuurmarkt Heel Heemskerk Rockt `n Rollt

  Nieuws
(Aangeleverde afbeelding)
(Aangeleverde afbeelding) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Heel Heemskerk Rockt 'n Rollt! Kom zaterdag 16 juni swingen, er verschillende podia te vinden, er is een vintagemarkt én een kunst- en boekenmarkt. Bekijk de oldtimer of probeer een muziekinstrument uit; het kan allemaal!
Op vier podia treden bands, orkesten, koren, en rock ’n roll dansgroepen op. Op het Nielenplein geeft het Tata Steel Leerlingen- en Opleidingsorkest om 12.00 uur de aftrap. Bij Jansheeren speelt de Australische band Louis King drie acts. De leerlingen van het Cultuurhuis staan op het podium op het Malthezerplein. De Heemskerkse rockabilly band Barnbees sluit om 20.30 uur de dag swingend af op het Cheerspodium.
Onderweg van muziek naar dans kunnen bezoekers struinen over de vintagemarkt, de kunst- en boekenmarkt én zich vergapen aan oldtimers. Of op de valreep een rock ’n roll outfit kopen bij de modeshow van Goed voor Elkaar.

Cultuurhuis-actie

Het Cultuurhuis pakt uit op het Cultuurplein bij Jansheeren. Leerlingen laten op het podium horen wat ze het afgelopen jaar hebben geleerd. In de Talenttent zijn workshops muziek, theater en sieraden maken. En haal die oude tasjes uit de kast, want de hele middag kun je ze pimpen! Iedereen die wil, kan een instrument uitproberen. Bevalt de kennismaking? Schrijf je dan in voor een gratis proefles! Geef je je nog vóór de zomervakantie op voor het cursusjaar 2018-2019, dan krijg je 10 procent korting op het lesgeld.
Cultuurhuis Heemskerk organiseert Heel Heemskerk Rockt ’n Rollt in samenwerking met InHeemskerk.nl, de Heemskerkse winkeliers- en horeca-ondernemers, de gemeente Heemskerk en Jansheeren. De cultuurmarkt biedt een podium aan de vele talentvolle (amateur)kunstenaars en muzikanten die Heemskerk rijk is. Kijk voor meer informatie over Cultuurhuis Heemskerk op www.cultuurhuisheemskerk.nl, mail naar info@cultuurhuisheemskerk.nl of bel 0251 836 003.

Meer berichten