Een biljarter van 95 jaar!

  Nieuws
Jaap Henneman 95 jaar. Hier probeert hij een carambole te maken. (foto aangeleverd)
Jaap Henneman 95 jaar. Hier probeert hij een carambole te maken. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Jaap Henneman vierde vorige week dinsdag zijn 95e verjaardag. Dat was voor het bestuur van de biljartclub de Jansheeren in Heemskerk aanleiding daar even extra aandacht aan te besteden en Jaap in het zonnetje te zetten.

''Jaap is de nestor van onze club en een fervent biljarter. Hij beoefent de biljartsport bij onze vereniging op een heel serieuze wijze en dat op die leeftijd'', aldus het bestuur. ''Daarnaast is het een zeer aimabel mens. Jaap heeft nog de conditie van een jonge vent. Dat is natuurlijk geen verdienste, maar wel mooi meegenomen.''
Jaap Henneman doet zowel aan de reguliere competitie mee, die wordt gespeeld van september tot april, als aan de zomercompetitie die de Jansheeren sinds een aantal jaren organiseert. ''Wij hopen dat hij gezond mag blijven en dat hij nog lange tijd aan onze club verbonden blijft'', aldus het bestuur.
De biljartclub is onderdeel van Welschap Welzijn, die op deze wijze laat zien dat het zin heeft om de activiteiten op allerlei gebied te ondersteunen.

Meer berichten