Gezelligste oldtimerrit van het jaar - Deelnemers gezocht om cliënten Hartekamp een leuke dag te bezorgen
  Nieuws

Eigenaren van old- en youngtimers zijn welkom voor de oldtimerrit van het jaar. (foto aangeleverd)
Eigenaren van old- en youngtimers zijn welkom voor de oldtimerrit van het jaar. (foto aangeleverd) (rodi.nl)

HEEMSKERK - De afdeling Vrije Tijd en Vrijwilligers van de Hartekamp Groep in Heemskerk organiseert op zondag 16 september, samen met enthousiaste vrijwilligers, een leuke oldtimerrit voor hun cliënten in Heemskerk. Dit is een jaarlijks terugkerend evenement, dat tot stand komt met medewerking van vele old- en youngtimer-eigenaren.
''Voor dit evenement is altijd heel veel animo van cliënten. Mede daarom zijn wij nog steeds op zoek naar eigenaren van oldtimers, maar ook van leuke youngtimers, om deel te nemen aan de tocht zodat wij geen cliënten teleur hoeven te stellen'', aldus Aart en Petra Westerink die dit evenement organiseren.
Zij vervolgen: ''Het verloop van deze dag ziet er als volgt uit: tussen 11.30 en 12.30 uur verzamelen wij bij de Hartekamp Groep Heemskerk, woonwijk Harteheem, Cirkel 1 te Heemskerk. De ontvangst is met koffie en lunchpakket. Om 13.30 uur is de start. De rit wordt begeleid door het Motor Begeleiding Team, EHBO IJmond en de politie. Ongeveer twee uur rijden we een prachtige route door de wijde omgeving van Heemskerk en omstreken en als wij door de dorpen rijden laten wij ons goed horen wat altijd enthousiaste zwaaiende mensen langs de route oplevert. Kortom het is een gezellig evenement voor zowel de cliënten als de deelnemers is de ervaring van voorgaande ritten.''
Het tweetal hoopt dan ook dat mensen als old- en youngtimer-bezitter zich aanmelden voor deze rit op 16 september. Voor aanmelden en/of info, bellen of mailen met Aart & Petra Westerink, tel 06-51085602, e-mail: westerink1955@ziggo.nl.

Meer berichten