Boekpresentatie druk bezocht

  Nieuws
De bezoekers konden ter plekke een exemplaar van het boek aanschaffen en door Frans Teunissen laten signeren. (FOTO: LEO TILLMANS)
De bezoekers konden ter plekke een exemplaar van het boek aanschaffen en door Frans Teunissen laten signeren. (FOTO: LEO TILLMANS) (rodi.nl)

HEEMSKERK - Het kleine podium in de bibliotheek aan het Maerten van Heemskerckplein was zaterdag overvol. Bijna veertig belangstellenden bezochten de boekpresentatie van Frans Teunissen. De 92-jarige oud-logopedist haalt in zijn boek 'Wat zegt 'ie nou' herinneringen op aan de jaren 60 en 70, waarin hij als logopedist voor de basisscholen in Heemskerk werkte. Er was zelfs een oud-leerling met een schriftje uit die tijd aanwezig. De zinnetjes die ze destijds (vermoedelijk rond 1970) van de heer Teunissen moest leren, heeft ze altijd bewaard. Ook enkele docenten uit die jaren waren zaterdag aanwezig om de auteur zelf over zijn boek te zien en horen vertellen. Teunissen woont tegenwoordig in Zuid-Holland, dus voor velen was het een weerzien na lange tijd. Het boek is verschenen bij de Vrijstaat Roetz.

Meer berichten