Zwemvierdaagse Waardergolf in landelijke top vijf

  Nieuws
En weg zijn ze! Wethouder John Does gaf het startsein voor de Zwemvierdaagse in de Waardergolf. (aangeleverde foto)
En weg zijn ze! Wethouder John Does gaf het startsein voor de Zwemvierdaagse in de Waardergolf. (aangeleverde foto) (rodi.nl)

HEERHUGOWAARD - Voor het derde jaar op rij overtrof de Zwemvierdaagse in de Waardergolf, georganiseerd door Heerhugowaard Sport, het aantal deelnemers van de voorgaande editie. Het totaal aantal deelnemers dat tussen 16 en 20 juli mee zwom kwam dit jaar uit op 840. Hiermee vestigt de Waardergolf zich voor de derde jaar op rij in de top vijf van Nederland wat betreft het aantal deelnemers aan de zwemvierdaagse!
De organisatie kan terugkijken op een geslaagd evenement waar deelnemers, variërend in de leeftijd van 5 tot 75 jaar aan meededen. Deelnemers tot acht jaar zwommen 250 meter per dag en iedereen die ouder was legde dagelijks 500 meter af. De zwemvierdaagse werd maandag 16 juli geopend door wethouder en tevens aandeelhouder van Heerhugowaard Sport NV, John Does. Ook dit jaar hadden diverse lokale middenstanders, onder wie Thom van Straten, restaurant Wonders, Free Style Motions, TotalsportenFit en de Bolle Buik, aantrekkelijke prijzen beschikbaar gesteld die vrijdagavond 20 juli werden verloot. De vrijdagavond werd traditioneel afgesloten met een disco-party.
Organisator Heerhugowaard Sport NV kan terugkijken op een geslaagd evenement, dat niet mogelijk was geweest zonder de inzet van talloze vrijwilligers en sponsors. Heerhugowaard Sport NV is hen zeer dankbaar voor hun bijdrage.

Meer berichten