NVDB (gouden shirts) in actie tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1.
NVDB (gouden shirts) in actie tegen De Heertjes/Albinotrouwringen 1. ((Foto: Aangeleverd))

AKD Adviesgroep eerste koploper

  Sport

HEERHUGOWAARD - Na een klinkende 9-1 overwinning op CDV Holding mag AKD Adviesgroep zich de eerste koploper in de Rodi Media-Cup noemen. Ook Glazenwassers en reinigingsbedrijf R. de Hond & zn. is het seizoen uitstekend gestart, met een ruime 6-2 zege op Mors Grondverzet.

Dicks Vage Kennissen keek tegen 4FUN aanvankelijk tegen een achterstand aan, maar trok in het slot het duel toch naar zich toe: 4-1. Gofilex en TOP leken op een gelijkspel af te stevenen, maar Jari Mandjes bezorgde Gofilex in extremis de volle winst: 3-2. De punten werden wél gedeeld in het spannende en vermakelijke duel tussen Banosol en De Heertjes/Albinotrouwringen 3, waar Harm Weidenaar namens De Heertjes in de slotminuut de 4-4 liet aantekenen. Ook ERP360/Vobit en Harm & Es Woningstoffering hielden allebei een punt over aan hun onderlinge duel: 3-3.

L'Arcade Administratie-Cup

In de L'Arcade Administratie-Cup kende Schildersbedrijf Mol de beste start. Titelverdediger Café Muizenvreugd werd met 4-1 verslagen. Fietsvoordeelshop.nl haalde in het laatste kwartier de winst binnen tegen SMP/De Verse Kippen: 3-1. VHC Jongens BV kwam met de schrik vrij tegen Chelsea: 5-3. Promovendus Autobedrijf John Visser had het moeilijk tegen Reyez! maar hield toch stand: 4-3. Het eveneens gepromoveerde Used Products Heerhugowaard nam brutaal een 3-0 voorsprong tegen Kieskeurig, maar ging uiteindelijk toch strijdend ten onder: 3-4. NVDB behaalde dankzij matchwinner Sjoerd van Paassen een nipte 2-1 overwinning op De Heertjes/Albinotrouwringen 1.

Meer berichten