Maarten en Naud rekenen op uw steun!
Maarten en Naud rekenen op uw steun! ((Foto: Marsha Bakker))

Langedijker clubs doen mee aan de Grote Clubactie 2019

LANGEDIJK - Verenigingen uit Langedijk rekenen op uw steun tijdens deze actie! Vanaf 14 september nemen zij, net als ruim 5.000 andere verenigingen, deel aan de Grote Clubactie en gaan hun clubleden op pad om loten te verkopen voor hun club.

Dit doen ze niet zonder reden! Deze extra financiën zijn vaak hard nodig, voor bijvoorbeeld de aanschaf van nieuwe materialen of de organisatie van een activiteit.

80% van de opbrengst gaat naar de club!
Van elk verkocht lot van €3,- gaat maar liefst €2,40 (80%) direct naar de clubkas. Dit geld wordt besteed aan uiteenlopende clubdoelen, zoals de aanschaf van nieuwe tenues of voor het opknappen van het clubhuis. Lotenverkoop gaat veelal via verkoopboekjes met eenmalige machtigingen. Voor alle verenigingen breidt de Grote Clubactie dit jaar uit met nieuwe verkoop- en communicatiemiddelen zoals het niet-thuiskaartje. Hierop staat een QR-code waarmee online loten gekocht kunnen worden. Online wordt steeds gebruiksvriendelijker, makkelijker en sneller. Hiermee spelen zij in op de huidige tijd: meer online, minder inzet van vrijwilligers en ontzorgen van het verenigingsleven.

Directeur van de Grote Clubactie Frank Molkenboer: 'We helpen de verenigingen bij hun actie om zoveel mogelijk loten te verkopen en zo het verenigingsleven in Nederland vitaal en financieel gezond te houden.'

Steun een club en maak zelf kans

Vrienden, familie en betrokkenen uit Langedijk ondersteunen direct met deze actie een club én zij maken kans op één van de 32.000 prijzen uit de Grote Clubactie loterij, waaronder de hoofdprijs van €100.000,-!

Dit jaar doen in gemeente Langedijk de volgende clubs mee: Caecilia Muziektheater, Lacom 91, R.-K. Gemengde Zangver. St. Caecilia, Sportvereniging D.T.S., Zwem- en Poloclub De Reuring, Juo Yamaguchi, St. Internationaal Open Alkmaars Judotoernooi, Langedijker Petanqueclub Les Mille Iles, VPG. De Vrije Teugel, Orkest Irene, SPportvereniging Vrone, Turn Totaal Langedijk (T.T.L), Volkers Gym.

Marsha Bakker
Meer berichten