Golf zomerfestijn voor de hele familie

Algemeen
Golfen is in het bewuste weekend onderdeel van het zomerfestijn.
Golfen is in het bewuste weekend onderdeel van het zomerfestijn. (Foto: Pixabay)

PURMEREND - De Nederlandse Golf Federatie (NGF) organiseert, in samenwerking met BurgGolf Purmerend, een gratis golf Zomerfestijn voor de gehele familie op zaterdag 11 en zondag 12 juli. Inclusief groots Golf Fun Park!

Het doel is zoveel mogelijk kinderen (maar eigenlijk de gehele familie) aan het begin van hun zomervakantie gratis kennis te laten maken met golf. Het Fun Park bestaat uit 5 onderdelen, zoals Knots Golf, Hole in the Wall en een slagkooi. Golf is in deze 1,5 meter samenleving een ontzettend goede sport. Het festijn is buiten, op 1,5 meter, niet blessuregevoelig en kan met de gehele familie beoefend worden.

Het weekendprogramma is voor jong en oud! Opa’s, oma’s, vaders, moeders en kinderen: iedereen is van harte welkom!

Voor de kinderen (tot 18 jaar) is er het Fun Park. Voor jeugd en volwassenen die kennis willen maken met de golfsport zijn er gratis proeflessen. Ook voor iemand die al golfen kan en graag iemand mee wil nemen is er de mogelijkheid samen deel te nemen aan de gratis lessen. Behalve golf is er lekker eten: poffertjes, hotdogs en vanaf 14:00 een barbecue op het terras. Een gezellig uitje voor de gehele familie!

Uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen, zoals voorgeschreven door de Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland. Gelukkig kan er ook met deze maatregelen plezierig met vrienden en familie golf gespeeld worden en deelgenomen worden aan het Fun Park en de gratis proeflessen.

Reserveren is noodzakelijk en kan via de website van BurgGolf: https://www.burggolf.nl/burggolf/zomerfestijn-golf-en-fun/ of door te bellen met 0299 481 616.