Zaterdag 27 maart gratis compost halen bij HVC Purmerend

Algemeen
Afbeelding

REGIO - Om je te bedanken voor het scheiden van jouw gft & etensresten bieden HVC en de gemeenten op zaterdag 27 maart gratis compost aan. HVC geeft op de locatie Purmerend (Netwerk 60) de mogelijkheid om op een coronaproof manier gratis compost af te halen.

Normaal gesproken organiseert de Vereniging Afvalbedrijven de laatste zaterdag van maart de Landelijke Compostdag. Vanwege de coronamaatregelen gaat dat helaas niet door. Na aanmelding kunnen inwoners met een auto mét aanhangwagen via de speciale drive-through compost ophalen. Het is dit jaar dus helaas niet mogelijk om zelf compost in bakken of zakken te scheppen. 

Click & collect 

Vooraf aanmelden voor de Click & Collect Compost-actie is verplicht. Aanmelden kan via  hvcgroep.nl/compost. Op het aanmeldformulier kies je een locatie en tijdvak van een uur waarin je langs wil komen. Ongeveer een week van tevoren krijg je een bevestiging met daarin het exacte tijdvak (15 minuten) waarin je compost kan komen halen. Bezoekers blijven tijdens het bezoek in de auto zitten, medewerkers van HVC scheppen compost in de aanhangwagen.

Meer informatie lees je op www.hvcgroep.nl/gft

_