Jeroen Spitzenberger speelt de hoofdrol in de serie.
Jeroen Spitzenberger speelt de hoofdrol in de serie. ((Foto: (Cover: aangeleverd)))

Win hét boek bij de serie Stanley H.

Zelden werd een crimineel van zoveel misdaden verdacht en voor zo weinig veroordeeld als Stanley Hillis. De populaire tv-serie Stanley H., die sinds vorige week op televisie is te vokgen, is geïnspireerd op dit indringende boek, Stanley Hillis, van Denise Mosbach. Voor onze volgers op FB en degenen die onze websites raadplegen, is een exemplaar van het boek te winnen.

In de biografie over een kopstuk uit de Amsterdamse onderwereld reconstrueert Mosbach zijn leven op fenomenale wijze. Wil je het hele verhaal over Stanley Hillis weten? Lees dit boek!

Stanley H. is gemaakt door regisseur Tim Oliehoek, de hoofdrol wordt gespeeld door Jeroen Spitzenberger. Zondag is de tweede aflevering van de vierdelige reeks te zien.

Volgers op FB, die een exemplaar willen winnen, raden we aan een berichtje te sturen. Voor degenen die regelmatig op de website Rodi Purmerend kijken en lezers van het Purmerends Nieuwsblad van donderdag 24 oktober is het advies om een mailtje te sturen naar redactiepurmerend@rodi.nl

Het door Uitgeverij Nieuw Amsterdam op de markt gebracht boek kost € 20,- in de winkel.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten