Purmerend zoekt energiecoaches

PURMEREND - Samen met de vier woningcorporaties in de stad en de huurdersorganisaties zoekt gemeente Purmerend energiecoaches voor Purmerend. De organisatie is in handen van huurdersvereniging InterWhere.

Energiecoaches geven stadsgenoten energiebesparend advies op maat, uitleg over bespaarproducten en hoe er bespaard kan worden. Na het bezoek ontvangt de bewoner een bespaarrapport met de beste tips voor hun huishouden.

Energiecoach worden?
Binnenkort zijn er drie trainingsmiddagen, te weten op de donderdagen 12, 19 en 26 september, alle dagen van 13.30 tot 16.00 uur.

Aanmelden
Purmerenders die het leuk vinden om met mensen om te gaan en hun kennis over energiebesparing te delen, zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden als energiecoach. Aanmelden kan via duurzaam.purmerend.nl/energiecoach.

Taakomschrijving
Vrijwillige energiecoaches bezoeken Purmerenders thuis om praktische en eenvoudige bespaartips voor energie te geven. Het doel van het project is lagere woonlasten voor bewoners en bewustwording van hun energieverbruik. Hiermee draagt het project bij aan een lagere CO2-uitstoot van Purmerendse huishoudens.

Dit is een gezamenlijk persbericht van Intermaris, Wooncompagnie, Rochdale, Woonzorg Nederland, huurdersorganisaties van de corporaties en Gemeente Purmerend.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten
 

Fotoseries