CIRCUS ALEX SIJM, SHOW EN CREW 2017
CIRCUS ALEX SIJM, SHOW EN CREW 2017 (jan jong fotografie beeldproductie)

Circus Sijm gaat op wintertournee

  Bedrijf in Beeld

REGIO - Het Noord-Hollands Wintercircus van Circus Sijm gaat op tournee met een feestelijke kerstshow. En dus staat de circustent straks in december traditiegetrouw in Heerhugowaard, maar daarnaast ook op drie locaties centraal in de regio's die voorheen in de zomer werden aangedaan. Wormer (Rigastraat/De Balk) bijt van 6 tot en met 8 december het spits af met vier voorstellingen. Daarna reist het circus door naar Purmerend (Purmerenderweg/Westerweg) met van 11 tot en met 15 december negen voorstellingen. Vervolgens is het van 18 tot en met 22 december de beurt aan Hoorn (Pelmolenpad) met eveneens negen voorstellingen. Hekkensluiter van de tournee is Heerhugowaard (Strand van Luna). Hier zijn van 25 december tot en met 5 januari in totaal 19 shows.

De voorstelling begint eigenlijk al direct bij aankomst. Het publiek wordt feestelijk ontvangen door de artiesten en het verwarmde tentencomplex wordt aangekleed met tientallen kerstbomen en duizenden lampjes. Natuurlijk is ook de Kerstman aanwezig in de sfeervolle ontvangsttent. Deze tent is verder aangekleed met nostalgische kraampjes, smaakvolle decoraties en een echte kerststal. Aan de buffetten zijn traditionele producten verkrijgbaar zoals popcorn, noga, zuurstokken, suikerspinnen en natuurlijk chocolademelk.

Het ensemble bestaat dit jaar uit een groep jonge enthousiaste artiesten. Ieder persoon beheerst zijn eigen disciplines en vaardigheden; van muziek tot dans van acrobatiek tot humor. De groep heeft zich daarbij laten inspireren door musicals, theater en show, maar bovenal: kerst. Clown Frenky zet alles op alles om een geweldig kerstdiner voor te bereiden. Tussen de gangen door geniet het publiek van adembenemendeacrobatiek zowel in de nok van de tent als in de piste. Er wordt gebalanceerd met stoelen op de kin en een vrolijke groep honden zorgt voor verrassende kunsten. Het geheel wordt afgewisseld met muziek, comedy en natuurlijk magic. Dansende kerstbomen sluitende voorstelling af in een feestelijke finale. Het belooft ook dit jaar een wervelend geheel te worden waarbij het publiek geniet van circus in optima forma. Bij Wintercircus Sijm beleeft jong en oud het ware kerstgevoel.

De circuskassa is op voorstellingsdagen vanaf zestig minuten voor aanvang geopend. Kaarten kosten 20 euro per stuk ongeacht leeftijd (0 en 1 jaar gratis). Wie zijn/haar kaarten online koopt via www.circussijm.nl profiteert van 2,50 euro korting. Verder zijn er acties met DEEN Supermarkten en Media Markt. Met deze acties kosteen kaartje 15 euro.

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten