Geestmerloo ligt in natuurgebied Geestmerambacht in Alkmaar.
Geestmerloo ligt in natuurgebied Geestmerambacht in Alkmaar. ((Foto: aangeleverd))

Eeuwige grafrust in de natuur

  Bedrijf in Beeld

PURMEREND - Woensdag 12 februari organiseren Symfonie uitvaarten en Uitvaartbegeleiding Mara een informatieavond over Geestmerloo bij Alkmaar, de eerste natuurbegraafplaats in Noord-Holland. Deze vindt plaats in Slot Purmersteijn aan het Slotplein 3 in Purmerend. Aanvang 19.30 uur. De toegang is gratis.
Geestmerloo" wordt gerealiseerd tussen de wijk Daalmeer en het natuurgebied Geestmerambacht. Vanaf de zomer 2020 kan hier midden in de natuur worden begraven. U kunt nu al zelf de plek kiezen waar u zich prettig bij voelt, bijvoorbeeld in de buurt van water of bij een mooie boom via https://www.natuurbegraafplaats-geestmerloo.nl/.

Een graf is eeuwigdurend en wordt dus niet geruimd. De natuur is leidend op deze begraafplaats. In het meest zuidelijke deel van het gebied wordt het Bos der Omarming aangeplant. Dit bos is ter nagedachtenis aan overleden kinderen.
Alexander van der Pijl vertelt deze avond alles wat u wilt weten over deze natuurbegraafplaats.

Opgeven niet verplicht maar wel gewenst. Opgeven kan door een mail te sturen naar info@symfonie-uitvaarten.nl en info@uitvaartbegeleidingmara.nl

De koffie staat voor u klaar!

Ontvang dé nieuwsbrief van Rodi Purmerend


Wekelijks op de hoogte van Purmerend nieuws, leuke evenementen en diverse winacties.
Maak kans op een rondvlucht of een weekend weg

* verplicht veld

Meer berichten