Frank Anepool, Marianne Hoogenboom en Ruud Luttikhuizen.
Frank Anepool, Marianne Hoogenboom en Ruud Luttikhuizen. ((Foto: Aangeleverd))

Zondagmiddagconcert in Maria Magdalenakerk

WORMER - Ruud Luttikhuizen, Frank Anepool en zangeres Marianne Hoogenboom verzorgen zondag 10 maart om 14.30 uur (zaal open 14.00 uur) een optreden in de Maria Magdalenakerk in Wormer. Als professionals in de muziek hebben zij hun sporen ruimschoots verdiend met componeren, begeleiden, dirigeren en lesgeven.

Met het voorjaar in aantocht heeft het trio voor deze gelegenheid een mooi uitgebalanceerd programma samengesteld. Kom genieten van muziek en zang van de bij ieder bekende componisten als Cole Porter, George Gershwin, (o.a. Rhapsody in Blue), Leonard Bernstein, delen uit de 'Drei groschen Opera' en de Salomonsong van Kurt Weill. In een intermezzo laat Venna Fassaert, finalist en publieksprijswinnaar van het Jan Pasveerconcours 2018, op vleugel haar kwaliteiten horen met een werk van Franz Schubert.

Reserveren 

Kaarten kosten 13 euro per persoon via 075-6423388, 075-6421282 of stuur een mail naar: concertmmwormer@gmail.com Niet gereserveerde kaarten kosten aan de zaal 15 euro inclusief een pauzedrankje.

Meer info: www.concertenwormer.nl De Maria Magdalenakerk bevindt zich aan Dorpsstraat 351.

Meer berichten