Foto: archief Poelboerderij

Vaarexcursie bij Poelboerderij Wormer

WORMER - De nadruk van de vaarexcursies van de Poelboerderij ligt op het voorjaar wanneer de weidevogels er zijn. Maar er wordt het hele jaar rond gevaren omdat elk seizoen zijn bekoring heeft. Zo ook op zondag 12 januari vanaf 13.30 uur onder het motto Winter in het veld.

In deze periode kun je wintervogels spotten. Het landschap is kaal de winter ingegaan en in afwachting van ijs of een vroeg voorjaar. Halverwege de tocht is er de mogelijkheid om even de benen te strekken en de koeien in de stal te bekijken. Een fris alternatief voor doorzetters.

Reserveren bij bezoekerscentrum De Poelboerderij via 075-6219100 of per e-mail bezoekerscentrum@poelboerderij.nl onder vermelding van naam, aantal personen en telefoonnummer. Kosten mét consumptie na afloop €12, kinderen €3. Leden Natuurmonumenten, Vogelbescherming Nederland, Vogelbeschermingswacht Zaanstreek en Vrienden van bezoekerscentrum €10. Meer info: www.bezoekerscentrumpoelboerderij.nl De afvaart is bij het Bezoekerscentrum Poelboerderij, Veerdijk 106, Wormer.

Meer berichten