Een collage van beren die gespot zijn ....
Een collage van beren die gespot zijn .... ((Foto: Mira Ghamel))

Geen beren op de weg....maar voor het raam; Doe mee met de berenjacht

REGIO - Heb jij dat ook? Je wilt dat je kinderen naar buiten gaan maar afstand houden van andere kinderen. Klimrekken zijn niet gedesinfecteerd dus laten spelen in de speeltuin is ook geen optie. Om ze toch even naar buiten te laten gaan is er iets leuks bedacht. Een berenjacht.

Houd wel voldoende afstand, leuk voor een ouder met een kind (geen groepen)

Heel Nederland doet inmiddels mee. Jij ook? Het is heel simpel. Zet een knuffelbeer bij een raam die vanaf de straatkant gezien kan worden. Meld je aan bij google docs zodat mensen weten waar ze kunnen zoeken.

Voor de ouders met kinderen, kijk op het document waar veel beren te zien zijn. Loop met je kind een blokje om en laat hem of haar beren spotten! Maak van elke beer een foto zodat je er thuis een collage van kunt maken.

Natuurlijk moeten we voor de jagers wel opletten dat het niet te druk wordt en dat iedereen voldoende afstand houdt, daar gaan we samen op letten, toch?

Kijk voor meer informatie op Facebook: Berenjacht in NL

Om te helpen, bestaat er ook een kaart waarop je de beren kunt vinden. In de link hieronder kun je de kaart openen en je kunt je beer aanmelden.

Zoek de beer

Meer berichten