Klassieke talenten in Jisp - Zomerconcert in de Jisperkerk

Nieuws
Bell-trio. (Foto: Elena Kochetova)
Bell-trio. (Foto: Elena Kochetova) rodi.nl

JISP - In de Jisperkerk, Jisp, is zaterdag 11 augustus een zomerconcert van het Russische Bell-trio (viool, cello, piano) te horen. Dit trio, dat studeert aan het conservatorium in Sint-Petersburg en al in meerdere internationale competities de top heeft bereikt, zowel als trio als individueel, gaat werken van Beethoven, Turina en Brahms vertolken.
Het concert vindt zaterdag 11 augustus om 20.30 uur plaats. De toegang bedraagt 18 euro, voor begunstigers The International Holland Music Sessions (TIHMS) 15 euro en voor jongeren 9 euro. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen gratis naar binnen. De locatie is de Jisperkerk, Dorpsstraat 46 in Jisp. Kaarten zijn te reserveren via de website van TIHMS: www.tihms.com/concerts of per e-mail, via: karelbesemer@outlook.com of via tel.: 075-6421571.
TIHMS biedt zo'n 120 muziekstudenten van over de hele wereld jaarlijks de mogelijkheid tijdens de Summer Academy les te krijgen. Zij volgen masterclasses bij internationaal gerenommeerde muziekdocenten die behoren tot de top op hun vakgebied. Hiermee levert TIHMS een bijdrage aan de ondersteuning van dit talent op de weg naar een carrière op de internationale concertpodia. De lessen en masterclasses vinden plaats in Bergen (NH) en Alkmaar. Daarnaast geven de cursisten tussen 22 juli en 31 augustus op vele plekken in Noord-Holland concerten.