Lentekriebels bij Dameskoor Evergreen

  Nieuws
Dameskoor Evergreen. (Foto: Evergreen)
Dameskoor Evergreen. (Foto: Evergreen) (rodi.nl)

WORMER - De lente staat weer voor de deur, is eigenlijk officieel al begonnen zelfs. En ja, dan worden alle mensen bijna vanzelf al een beetje vrolijker dan in de winter. Bij Evergreen gebeurt dat natuurlijk niet anders. Het koor is dan ook weer volop bezig met repeteren. Echter, zij treden de komende tijd ook op. Zondag 15 april bijvoorbeeld bij het Korenfestival in Jisp en zondag 8 april, als het koor voor de bewoners van de Rosariumhorst in Krommenie gaat zingen.

Daar heeft Evergreen een behoorlijk groot repertoire voor uitgekozen, bestaande uit nummers als Terug naar de kust, Als op het Leidseplein, Aan de Amsterdamse grachten, een Ramses Shaffy medley en We'll meet again. "Dat zal die middag toch wel heel gezellig worden, denk ik. Jammer genoeg kunnen hier geen extra bezoekers komen kijken", aldus Ineke Kleyn van Evergreen.
Daarna doet het koor zondag 15 april mee met het Korenfestival in de kerk van Jisp. "We doen dat al een aantal jaren en het is elke keer weer een heel gezellige dag. In de kerk van Jisp is het namelijk altijd gezellig druk met publiek dat naar alle verschillende koren wil komen luisteren. Als koorlid moet je soms zelfs in de hal blijven staan, omdat er dan voor de koorleden zelf niet eens voldoende plek is om in de kerk te zitten! Dat is eigenlijk helemaal niet erg, want wat is er nou leuker dan voor een 'groot' publiek te zingen, niks toch?"
"Als u zondagmiddag 15 april dus niets te doen hebt en denkt: 'Goh, dat lijkt me leuk', kom dan gerust lekker langs om ook eens naar ons te kijken en te luisteren. Wij staan om 15.45 uur op het programma en een kaartje kost maar 2,50 euro. Wat we daar gaan zingen? Dat ga ik natuurlijk niet verklappen, want een verrassing is altijd leuk. Dat het u zal bevallen, daar ben ik helemaal zeker van. Misschien bent u nu enthousiast geworden, dus ik zal dan maar zeggen: tot ziens!" En mocht u denken: 'Ik zou ook best wel willen zingen', u bent altijd van harte welkom om eens bij een repetitie te komen kijken/luisteren. Wij repeteren altijd op de maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de school Weremere, Kameelstraat 24 in Wormer."

Meer berichten