Opleidingsorkest zoekt nieuwe muzikanten

  Nieuws

WORMER - Nu de zomervakantie bijna voorbij is gaat Opleidingsorkest Ratatouille weer starten met repeteren en er is plek voor nieuwe muzikanten. Alle muzikanten en muziekinstrumenten zijn welkom.
Ratatouille bestaat voor het grootste deel uit jeugd tussen zeven en achttien jaar, maar ook uit volwassen muzikanten die hun instrument weer willen oppakken. De muziek die het opleidingsorkest speelt is geschikt voor alle niveaus. Er zijn partijen voor de beginnende muzikant tot partijen voor de zeer geoefende muzikant. Iedereen kan meespelen! Plezier hebben in het samen muziek maken staat centraal. Het repertoire is heel gevarieerd, van hits van Bruno Mars en Lady Gaga tot blues tot jazz tot….
De repetities zijn vrijdagmiddag 14 en 21 september van 16.45 tot 17.30 uur in het gebouw van de Wormer Vendeliers. Voor de beginnende muzikanten is er ook een Opstaporkest Ratjetoe, dat repeteert van 16.00 tot 16.30 uur. Het orkest staat onder leiding van dirigent is Bart Tuinman.
In september worden twee repetities gegeven. Iedereen in de leeftijdscategorie is harte welkom om een kijkje te nemen of om al te komen meespelen. Het gebouw van de Wormer Vendeliers bevindt zich aan Knollendammerstraat 14 in Wormer. Voor meer informatie: www.ratawormer.nl.

Meer berichten