Informatiebijeenkomst over geld- en bankzaken

  Nieuws

WORMER - Banken bieden hun diensten steeds vaker online aan. Echter, niet iedereen ziet het zitten om zijn bankzaken via internet te regelen of stellen zichzelf de vraag 'Is het wel veilig?' In de Omslag in Wormer vindt daarom donderdag 1 november een informatiebijeenkomst over geld- en bankzaken plaats.
Het kan best lastig zijn om bankzaken alleen te regelen. Misschien zijn er ook mensen die wel eens nadenken over wat er gebeurt als ze het niet meer zelf kunnen doen. Tijdens de informatiebijeenkomst over geld- en bankzaken vertellen de adviseurs van team Rabobank Zaanstreek hen hier graag meer over. Ook geven ze tips om financieel misbruik te voorkomen, over internetbankieren en veilig bankieren. De Rabobank-adviseurs denken mee met wie vragen over lenen, sparen, betalen of verzekeren heeft. Ook als mensen klant zijn bij een andere bank.
De bijeenkomst vindt om 15.00 uur met koffie en gebak plaats aan Faunastraat 68 in Wormer. De organisatie vraagt belangstellenden om zich van tevoren even aan te melden via Dienstencentrum Wormerland, tel.: 075-6419668. Zij zijn maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 12.00 uur bereikbaar.

Meer berichten