Een intiem pianoconcert tijdens `Concerten bij Kaarslicht`

  Nieuws
Daniël van der Hoeven. (Foto: aangeleverd)
Daniël van der Hoeven. (Foto: aangeleverd) (rodi.nl)

JISP - Daniël van der Hoeven speelt zaterdag 24 november tijdens de ‘Concerten bij Kaarslicht’ in Jisp. De concerten in het kerkje zijn vaak intiem, maar het schijnt dat als deze pianist speelt het lijkt alsof hij alleen voor jou speelt.

Daniël van der Hoeven is jong, 33 jaar, en zijn talent is veelbelovend. De prijzen die hij won op internationale concoursen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en in de Verenigde Staten bevestigen zijn kwaliteit. Ook zijn twee cd’s zijn positief ontvangen. De pers schreef over de sprankelende klanken van een vakman en noemde Van der Hoeven een pianist van uitzonderlijke klasse. Dit concert speelt Van der Hoeven werken van Bach, Debussy, Prokofjev en de zeer bekende Préludes van Chopin. Dit zorgt voor een fijne variëteit in het programma. Van der Hoeven is één met zijn vleugel en laat het publiek meegenieten van deze bijzondere harmonie.
Kaarten reserveren via: reserveren@concertjisp.nl of kijk op de site voor het telefoonnummer. Of koop een kaart aan de deur. Benieuwd hoe het spel van Daniël van der Hoeven klinkt? Beluister op www.concertjisp.nl/actueel een video van een zijn concerten. De deuren openen om 19.30 uur en het concert begint om 20.15 uur. Consumpties zijn inbegrepen. Het kerkje van Jisp bevindt zich aan Dorpsstraat 46 in Jisp. Meer informatie is te vinden op www.concertjisp.nl en op de Facebook-pagina: concertjisp.

Meer berichten