Open Boerderij ochtend bij Inloophuis Burgerbrug

Nieuws
Open Boerderij ochtend bij Inloophuis Burgerbrug.
Open Boerderij ochtend bij Inloophuis Burgerbrug. (Foto: aangeleverd)

BURGERBRUG - Inloophuis Burgerbrug opent 26 april haar deuren voor een speciale Open Boerderij Ochtend, gehost door Geitenhouderij ‘t Roode Hart van Wendy en haar echtgenoot Nico.

Met het einde van de winter en de komst van de lente, is het een tijd van vernieuwing en nieuw leven. Bij Geitenhouderij ‘t Roode Hart is deze verandering goed zichtbaar met de geboorte van talloze lammetjes, kuikentjes en zelfs een kalfje. De geboorte van lammetjes is voor velen het ultieme symbool van de lente, en niets is zo hartverwarmend als het zien van deze speelse diertjes.

Boerenleven

Tijdens de Open Boerderij ochtend op 26 april nodigen Wendy en Nico gasten van Inloophuis Burgerbrug uit om van 10.00 tot 12.00 uur kennis te maken met het boerenleven. Van tuinieren tot het aaien van de dieren, van het voeren van kippen en geiten tot het rapen van eieren; deze ochtend biedt een kijkje in alle aspecten van het boerenbestaan.

Inloophuis Burgerbrug
Kennis maken met het boerenleven. - Susanne Breed

Naast het ervaren van het boerenleven, kunnen bezoekers ook kennismaken met de zuivelproducten van ‘t Roode Hart. Zowel de boer en boerin als vrijwilligers van Inloophuis Burgerbrug zullen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat iedereen kan genieten van deze bijzondere ochtend.

Activiteiten

Deelname aan de Open Boerderij Ochtend is gratis. Voor aanmeldingen en meer informatie over dit evenement kun je een e-mail sturen naar info@inloophuis-burgerbrug.nl.

Inloophuis Burgerbrug biedt gedurende de maand april nog meer interessante bijeenkomsten aan. Voor een volledig overzicht van het aanbod https://inloophuis-burgerbrug.nl/#agenda.