Originele ledenwerfactie Badminton Club Schagen

Sport
Originele ledenwerfactie Badmintonclub Schagen.
Originele ledenwerfactie Badmintonclub Schagen. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN - Badminton Club Schagen heeft het afgelopen weekend de ledenwervingsactie probeerbadminton spectaculair afgesloten in het donker.

Deelnemers kregen tien starterslessen om de beginselen van het badminton eigen te maken. Na deze starterslessen die door een groep van acht inschrijvers gevolgd is, heeft de vereniging een toernooi georganiseerd waarbij de groep beter kennis kon maken met de bestaande leden. Deze kennismaking geschiedde in een halve donkere zaal en een half verlichte zaal. Het spelen in het donkere gedeelte was mogelijk door gebruik te maken van black-light lampen. Om ervoor te zorgen dat de spelers elkaar niet van de baan liepen, werd iedereen geadviseerd fluorescerende kleding aan te trekken. Het resultaat was opvallend!

Meespelen?

In deze wervingsactie trok Badminton Club Schagen samen op met Badmintonbond Nederland en het Sportakkoord Schagen. Mede door deze partijen, de vele vrijwilligers, de steun van de media en de financiële bijdrage uit het Sportakkoord is het ledental van BC Schagen met 10% gegroeid. Een geslaagde actie waar de organisatie met meer leden trots op terugkijken. Ook een keertje meespelen? 7 Januari start het nieuwe seizoen. www.badmintonclubschagen.nl