Jonge kunstenaars van ‘NerdSketch’ toveren stoep om tot levendige kunstgalerij

Nieuws
Krijttekening van Merle, Marly, Amy Lynn en Hazal .
Krijttekening van Merle, Marly, Amy Lynn en Hazal . (Foto: PR)

Een groep van vijf talentvolle jonge kunstenaars van Tekenschool ‘NerdSketch’ heeft woensdag de stoepen van de Adenauerlaan omgetoverd in een openlucht kunstgalerij. Met niets meer dan stoepkrijt in de hand, hebben deze leerlingen van rond de 13 jaar oud, in teams samengewerkt om zeer realistische en levendige kunstwerken te creëren die voorbijgangers in verwondering achterlieten.

De kunstwerken, variërend van een verbluffend realistisch oog tot levendige scènes uit de populaire anime serie ‘One Piece’, tonen de uitzonderlijke vaardigheden en creativiteit van deze jonge kunstenaars. De kunstenaressen Merle, Marly, Amy Lynn en Hazal hebben met hun krijttekeningen van een oog een realisme bereikt dat zelden wordt gezien in stoepkunst. Aan de andere kant hebben Hidde en Jim de dynamische en kleurrijke wereld van ‘One Piece’ tot leven gebracht, waarmee ze de harten van anime-fans en kunstliefhebbers gaan veroveren.

Deze spontane tentoonstelling van jeugdige creativiteit benadrukt het belang van kunstonderwijs en de rol die het speelt in de ontwikkeling van jonge geesten. Tekenschool ‘NerdSketch’ is trots op haar leerlingen en moedigt de gemeenschap aan om deze tijdelijke kunstwerken te komen bewonderen voordat ze verdwijnen.

Over Tekenschool ‘NerdSketch’: Tekenschool ‘NerdSketch’, gevestigd in Vlaardingen, biedt een breed scala aan tekenlessen voor kinderen en jongeren. Met een focus op het ontwikkelen van artistieke vaardigheden, talent en het stimuleren van creatieve expressie, is ‘NerdSketch’ een broedplaats voor de kunstenaars van de toekomst.

Voor meer informatie, neem contact op met: www.nerdsketch.nl || info@nerdsketch.nl.

Aan de andere kant hebben Hidde en Jim de dynamische en kleurrijke wereld van ‘One Piece’ tot leven gebracht,
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding