Nederlands nieuwste U2-Tribute McPhisto in Café De Hommel

Cultuur
Gitarist Rob, zanger Walter, drummer Dennis en bassist Peter, samen McPhisto, werken vanuit hun grote liefde voor het werk van de legendarische Ierse rockband.
Gitarist Rob, zanger Walter, drummer Dennis en bassist Peter, samen McPhisto, werken vanuit hun grote liefde voor het werk van de legendarische Ierse rockband. (Foto: Bron: McPhisto)

U2 is bekend om de unieke sound en een lange lijst van tijdloze hits die je recht in je ziel treffen. En zeker ook om de spectaculaire live-concerten, zoals recent weer de serie shows in The Sphere in Las Vegas. 

En dat is precies het doel van Nederlands nieuwste U2 Tribute Band McPhisto: unieke en krachtige nummers brengen die je raken! Ga uit je dak met McPhisto, zing lekker mee en dans je gek op de nummers die U2 tot een wereldband hebben gemaakt, zoals Angel of Harlem, Mysterious Ways, One, Elevation, I will follow, Beautiful Day, Still Haven’t Found what I’m Looking For, With or Without You, Pride (In the name of Love), New Year’s Day en Sunday Bloody Sunday. 

Deze klassiekers worden aangevuld met wat verrassingen en enkele minder bekende nummers. Zo staat de setlist garant voor twee uur fantastische muziek. McPhisto speelt deze nummers in zelf gearrangeerde unieke versies en met de energie, de passie en de onmiskenbare sound van de originele band. 

Zaterdag 15 juni 2024 McPhisto met de tweede try-out in Café De Hommel in Vlaardingen. De toegang is gratis – de show begint om 21:15 uur.

De bandnaam is geïnspireerd op McPhisto, het fictieve personage dat door Bono voor het eerst opgevoerd werd tijdens de legendarische “Zoo TV Tour” en ook in latere tours af en toe opkwam.