Gratis voorstelling bij scholen West: Hé wie zit er op de wc?

Partnerbijdrage
Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven.
Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven. (Foto: PR)

In de komende maanden kunnen ouders met een peuter naar een van de scholen van West Openbaar Onderwijs om de voorstelling ‘Hé wie zit er op de wc?’ bij te wonen. De jaarlijkse voorstelling voor de eigen kleuters en peuters uit de omgeving wordt dit keer gespeeld door poppenspeler Alexander Brouwer.

“De voorstellingen die West ieder jaar presenteert, zijn van een hoog niveau. Bij West vinden we het belangrijk dat kinderen van jongs af aan kennismaken met kunst en cultuur. Om zich te verwonderen, om meegenomen te worden in een verhaal en om zich in te leven in andere personen en/of dieren.”

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken ‘Hé, wie zit er op de wc?’ en ‘Retteketet! We gaan nog niet naar bed!’ van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven. Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Deze voorstelling is gratis te bezoeken voor (groot)ouders met een peuter. Op de website van West Openbaar Onderwijs staat de speellijst.