Zieke zussen uit ‘s-Gravenzande zamelen 20.000 euro in

Nieuws
Zussen Berdien (23) en Rianne (25) Meijer.
Zussen Berdien (23) en Rianne (25) Meijer. (Foto: GoFundMe)

Zussen Berdien (23) en Rianne (25) Meijer gingen tot twee jaar geleden vol energie en ambitie door het leven, maar nu brengen ze het grootste deel van de dag door in bed.

Berdien heeft de post-infectieuze ziekte Long Covid en Rianne het postcommotioneel syndroom (PCS) als gevolg van een hersenschudding. Via het GoFundMe-platform startten de zussen een inzamelingsactie om twee behandelingen te volgen die niet vergoed worden door de zorgverzekering. De zussen konden op veel steun rekenen: binnen een week haalden ze € 19.600 op.

Binnen een aantal weken kunnen Berdien en Rianne starten met hun therapie. Voor Berdien zal dat Hyperbare Zuurstoftherapie zijn in Goes en voor Rianne zal het een Neuro-behandelprogramma zijn in Lisse.

“Wauw! Wij hadden nooit gedacht dat we dit grote bedrag zó snel zouden ophalen. We zijn echt overweldigd door alle donaties en willen jullie uit de grond van ons hart bedanken voor de steun en alle lieve berichten,” aldus Berdien en Rianne

Het streefbedrag van de campagne was € 18.000. Er is nu € 19.600 gedoneerd. Bekijk hier de campagne: https://www.gofundme.com/f/help-zussen-berdien-en-rianne-om-hun-leven-terug-te-krijgen.