Hengelsportbeurs HVZ trekt veel publiek

Nieuws
De belangstelling was groot.
De belangstelling was groot. (Foto: aangeleverd)

WORMER - Op zondagochtend 25 februari heeft wethouder Rick Ossendorp van de gemeente Wormerland de jaarlijkse hengelsportbeurs van de HVZ in de sporthal van Wormer geopend. Al voor de klok tien uur sloeg stonden meer dan driehonderd enthousiaste bezoekers vol verwachting bij de ingang te wachten.

Met een subtiele zwaai van een hengel onthulde de wethouder een waardecheque, een gulle gift van de HVZ, die voorzitter Wim de Vries, hem aanreikte. Een tegoedbon voor het organiseren van gezamenlijke visuitjes tussen vrijwilligers van de HVZ en bewoners van zorgcentra in Wormerland. Deze geste verraste de wethouder, die beloofde dit mooie sociale initiatief ten volle te ondersteunen.

De wethouder nam uitgebreid de tijd om de beurs grondig te verkennen. Vooral de activiteiten van de jeugdafdeling, maar ook de innovaties op het gebied van elektrisch varen en loodvrij vissen, wekten zijn interesse. Na zijn rondgang sprak hij zijn lof uit: “HVZ is een buitengewoon actieve vereniging met een schat aan diverse commissies.”

De toegewijde vrijwilligers van de HVZ hadden de sporthal omgetoverd tot een waar hengelsportparadijs, compleet met marktkramen, een uitnodigend terras en een levendige ruilbeurs vol met hoogwaardige hengelsportartikelen. Achter de kraampjes stonden enthousiaste vertegenwoordigers van hengelsportwinkels, verschillende commissies van de HVZ, visreisbureaus, watersportcentra (met zelfs complete visboten!), en andere gerelateerde organisaties. Bezoekers keerden huiswaarts met geweldige koopjes en prachtige prijzen, gewonnen via het rad van fortuin, of de tombola. De ruilbeurs bruiste van activiteiten, waar veel geliefde items van eigenaar wisselden.

Met bijna 1.300 bezoekers op een nieuwe locatie was het een zeer succesvolle dag met alleen maar tevreden gezichten.

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda