Al 40 jaar avontuurlijk topmerken shoppen bij Big L Wormerveer

Partnerbijdrage
Big L, al 40 jaar aanbieder van dé trendy topmerken in heren- kinder- en damesmode.
Big L, al 40 jaar aanbieder van dé trendy topmerken in heren- kinder- en damesmode. (Foto: Dirk Karten)

WORMERVEER – Je stapt in je trendy Jack & Jones stretch blazer het stalen, cilindervormige pashokje uit en staat plotseling oog in oog met een levensgrote ridder te paard. “Staat u goed”, zegt verkoopster Kim oprecht als ze tegelijk het rek met de nieuwste Vero Moda singlets aanvult. Of je nu heren-, dames- of kinderkleding zoekt van topmerken, één ding is zeker bij Big L, Noorddijk 41, blijft shoppen een avontuurlijke ervaring. Dit jaar al 40 jaar lang.

‘Wij vinden het sport de beste deals voor de klant eruit te slepen’

“Wist je dat de stalen spanten van de Amsterdam Arena hier zijn gebogen toen dit fabriekspand nog in gebruik was?”, vertelt vestigingsdirecteur Ferdi Hillenaar en hij wijst naar de machines die te zien zijn tussen de kledingrekken.


Delen van de machines uit de voormalige fabriekshal van de jaren ‘50 zie je terug tussen de trendy collectie topmerken.  

Aantrekkelijke prijzen

Het originele fabrieksinterieur uit de jaren ‘50 is deels behouden gebleven. Aangevuld met accessoires die je een glimlach bezorgen zoals levensgrote Miss Piggy (komt uit Het Land van Ooit), een sexy piraat of een nostalgische kanariegele truck. 


De zus van Miss Piggy en een sexy piraat houden de boel in de gaten...

Je zou daardoor haast vergeten wat dé grote trekpleister is van Big L: de merkkleding. Die wordt volgens een unieke formule voor zeer aantrekkelijk lage prijzen aangeboden.


Avontuurlijk winkelen hoort erbij bij Big L.

Voorheen Jeans Factory

“Big L in Wormerveer is begonnen als eerste Europese jeans fabriek/outlet. Tot 2014 bekend onder de naam The Jeans Factory maar inmiddels als jaren onderdeel van het Big L-concern. Wij bestaan daarmee dit jaar 40 jaar en hebben vijf Big L-vestigingen. Plus een outlet in Rozendaal en Lelystad én een webshop”, licht bedrijfsleider Mike Oortwijn toe.


Een deel van het achttien mensen sterke team van Big L Wormerveer dat hoge prioriteit geeft aan het verlenen van service en klantvriendelijkheid. En ben je moe geshopt dan kun je even bijkomen in de koffiehoek.


Altijd aantrekkelijke kortingen bij Big L.

Het aanbod is de combinatie van onze reguliere collectie met topmerken als G-star, PME Legend, Petrol Industries, Cast Iron, Vanguard, Jack&jones, Object, Villa LTB, Vero Moda, Only en het aanbieden van restvoorraden van die merken in een outlet formule. Maar dan met kortingen die al snel oplopen tot 30% of meer. Daardoor kun je zomaar koopjes tegenkomen als een PME Legend cargobroek voor 25 euro in plaats van de 110 euro reguliere prijs.


Ook voor de trendy kids is er volop keuze. 


Accessoires als schoenen maken je outfit compleet.

Dan zal er wel wat mis mee zijn, toch?

“Nee hoor. Ons outlet-aanbod bestaat uit de uitlopende collectie en restvoorraden, Kijk, als je de broek van 25 euro naast die van 110 euro legt, zie je een piepklein kleurverschil. Een van de logo’s kan ontbreken. De kwaliteit blijft echter hetzelfde. Omdat het een topmerk is, zou het terug moeten naar de fabriek. Big L jaagt op dit soort deals in restpartijen en biedt ze aan tegen minimaal 30% korting. Wij vinden het een sport de beste deals voor de klant eruit te slepen”, legt Ferdi de concernformule op.  Pluspunt bij Big L outletformule: door de grote instroom van nieuwe kleding is er elke week een nieuw aanbod in heren, dames- en kinderkleding. “Of je nu 6 of 80 jaar bent, er is altijd wel wat voor je bij”, aldus Ferdi. 


Op de eerste etage is een grote keuze voor de dames. 


Wordt het zalmroze komende zomer of toch turquoise? 

Veel voordeel met Big L spaarpas

Even wat uitrusten tussen het koopjes zoeken door? Dat kun je doen in de koffiehoek. Goed om te weten: vergeet niet te profiteren van de Big L spaarpas. Elke bestede euro is goed voor 1 punt. Ook op afgeprijsde artikelen/acties. Punten worden progressief meer waard waardoor tot 100 euro korting mogelijk wordt. Vraag naar de spaarpas bij de kassa. 


Vreemde gasten hebben zich verzameld in de nok van het voormalige fabriekspand....


Voordat de kleding in de winkel ligt wordt het eerst grondige nagekeken op te grote missers in fabricage.

Kijk op www.bigl.nl voor de aanbiedingen, aanbod, actuele collectie, het spaarsysteem en openingstijden. Hou de website in de gaten voor komende acties in kader van het 40-jarig bestaan.


De broer van Don Quichotte houdt toezicht vanaf grote hoogte... 

Afbeelding
Op de eerste etage is de damesafdeling te vinden met daarin rekken vol kleding in de laatste modetrends.
Ook in kinderkleding biedt Big L een aantrekkelijke collectie merkkleding, uiteraard spannend gepresenteerd.
Afbeelding
In een heerlijk ongedwongen sfeer shoppen en koopjes scoren: bij Big L kan het al 40 jaar.
Afbeelding
Op ruim 1200 m2 kun je in de voormalige fabriekshal avontuurlijk dames-, heren- en kinderkleding shoppen bij Big L in Wormerveer.
Afbeelding
Afbeelding
Ook accessoires als riemen en schoenen hebben ze bij Big L. volop Elke week is er nieuw aanbod.
Afbeelding
En dan sta je tussen de kledingrekken zomaar oog in oog met een wulpse piraat en de zus van Miss Piggy…
Elke dag worden nieuwe collectie partijen gesorteerd en scherp geprijsd aangeboden. Dagelijks komen er zo circa 400 tot 500 nieuwe artikelen bij in de collectie.
Afbeelding
Afbeelding
Een deel van het achttien mensen sterke team van Big L Wormerveer dat hoge prioriteit geeft aan het verlenen van service en klantvriendelijkheid.[BLJ4]  En ben je moe geshopt dan kun je even bijkomen in de koffiehoek.
Afbeelding

Meest gelezen


Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda