BEKU Krommenie viert dertigjarig jubileum

Partnerbijdrage
Zoon Patrick met zijn zoon zoon Stef, één van de enthousiaste collega's van het vertrouwde BEKU-team.
Zoon Patrick met zijn zoon zoon Stef, één van de enthousiaste collega's van het vertrouwde BEKU-team. (Foto: aangeleverd)

KROMMENIE – Het is donderdag 15 februari exact 30 jaar geleden dat BEKU Krommenie, Heiligeweg 75, haar deuren voor het eerst opende. “Een bijzonder en feestelijk moment dat we niet ongemerkt voorbij laten gaan want 30 jaar is niet niks!”, aldus ondernemersechtpaar Patrick en Linda Beemsterboer.

‘Een bijzonder en feestelijk moment dat we niet ongemerkt voorbij laten gaan’

Ondanks de valse start – tijdens de opbouw overleed de vader én compagnon van Patrick onverwachts – werd na een opbouwperiode van ruim vijf maanden de winkel op dinsdag 15 februari 1994 feestelijk geopend. Vanaf dat moment is er gebouwd aan de winkel zoals deze er nu staat.

Maatwerkproducten

“Een belangrijk recept voor het succesvol zijn en blijven, is het feit dat BEKU steeds heeft meebewogen met haar klanten. Bij de opening was BEKU hoofdzakelijk een doe-het-zelfwinkel, waarbij de klant de producten direct uit voorraad kocht en afrekenden. Wie BEKU nu bezoekt, ziet dat het assortiment heel veel groter is geworden. Daarbij zijn maatwerkproducten niet meer weg te denken. Raamdecoratie, horren, gordijnen, kasten en vloeren, vormen, samen met het doe-het-zelf assortiment, een totaalaanbod voor ongeveer alles wat je in en om je woning nodig kunt hebben.”

Passie voor vak

In de afgelopen 30 jaar is er veel veranderd. Vooral het assortiment en de uitstraling van de winkel. Wat nooit is veranderd, is de passie voor het vak en de vakkennis bij het team. Collega’s die zelfs al meer dan 20 jaar vertrouwde gezichten op de werkvloer zijn, hebben er natuurlijk aan bijgedragen dat de winkel haar dertigste verjaardag mag vieren. En dus overheerst een trots gevoel bij Patrick en Linda Beemsterboer.

Met de aansluiting bij Hubo van begin 2022, is er een belangrijke stap richting de toekomst genomen. “Want 30 jaar is een hele leeftijd, maar we willen maar wat graag nog heel lang door!”, besluiten Patrick en Linda.

Zie voor meer informatie https://beku.eu

Lees nu de laatste editie van de digitale krant

Agenda